Hi. Assalamualaikum. Tajuk harini banyak sedih waa. Wa sedih woo, rasa bagai nak putus nyawa woo. Lol. Ada cerita dia. Bermula di facebook kau muncul, kudulu tak tau malu. Ecece. Rasa sakit hati teramat. 

Nak dijadikan cerita, pada satu hari tu aku buka facebook. Alang-almg dah lama tak buka, sekali aku buka. Ada seorang kawan aku ni peminat tegar OneDirection. Memang sebijik lah dengan aku kan. Memang aku peminat tegar Zayn dan Harry. Zayn dengan kening dia, mata dia, hidung dia.... WOW !! Boom meletop chiau chiau. Harry pulak dengan rambut dia, woot woot bagai hafiz awan nano. Cuma lebih handsome dan comel 10 kali ganda la. 

Oneday ada satu gambar menunjukkan bahawa siapa peminat 1D pada pukul 8 malam, 23 July dikehendaki membeli sebuah belon merah dan menulis nama twitter, nama one direction dan biar belon itu terbang diawangan. Mama cakap itu dekat America. Guess what, im at UK (in dreams) 

Huaaaaa siryes separuh menyesal. For ONEDIRECTION. I am absolutely your hardfans. But your hardfan is having a cronic short-term-memory. Hahahahah. Bye for now. Cry porebeh.

Siryes, gua separuh menyesal.

by on July 27, 2013
Hi. Assalamualaikum. Tajuk harini banyak sedih waa. Wa sedih woo, rasa bagai nak putus nyawa woo. Lol. Ada cerita dia. Bermula di facebook k...
Happy ramadhan guys. Takpe untuk pengetahuan korang, my contest telah dibatalkan kerana tiada penyertaan. tak mengapa.

Happy Ramadhan Guys! Alhamdulillah sudah memasuki hari ke-18 kita berpuasa pada hari ini. Alhamdulillah. Haa, siapa ada tinggal dalam 18 hari ni (untuk lelaki sahaja) memang korang muka tak malu kan ? Ekeke. Baiklah sepanjang minggu ni memang kelas full with exmas selama tiga hari. Rabu, Khamis, Jumaat. Rabu je dah ada exam yang paling aku tak suka. Addmaths. Kinda addmaths agak senang sebenarnya cuma aku sangatlah tidak faham kehendak soalan. Mungkin guru aku salah ajar, atau aku yang salah tafsir. Apa apa pun, better buat dari tak buat langsung kan ? Better late than never.

Semalam, alhamdulillah. Banyak betul aku bersyukur. Aku mendengar berita gembira bahawa nenek dan atok aku dari Indonesia datang kesini, namun untuk tujuan yang amat menyedihkan dan down sekali. Itu tajuk untuk next update. Wait aa. Semalam untuk kelas 4 Sains Perakaunan telah buat cadangan untuk membuat majlis buka puasa bersama. Tema is red. Tempat di The Chicken Rice Shop, 9 Avenue Giant, Bandar Baru Nilai. Sepanjang hidup selama 16 tahun ni, inilah kali pertama aku baik dengan kawan kawan dari kelas lain. Ececee.. Like people most called me sombong but i didn't even know what the point is and WHY YOU GIVE DAMN FOR MY ARROGANT THINGS ? And i also can call who called me as BUSYBODY kinda. Okaybye stop cerita pasal haters.

Here for the picture. I malas nak taip panjang-panjang actually. Ha-Ha-Ha-Ha.


Ini dia My twins, Puteri. Sebelahnya Nina dan juga Olivia.

Nonny dan Aishah. Alamak Na tak nampak -.- Sorry Na.

Hero Malaya, Izzat the Macho, Danish the Handsome, Mirol the Aaron wannabe boo.




Syazza the purple, Cikgu Hazmira the flawless and cikgu suhaiza.

The hero again dekat belakang Mirol is Nani and Tyqa.


Okay then, itu sahaja untuk sekarang. Happy Ramadhan guys. 4 SPA you are rock ! Eventho I had to go home early.

Iftar with 4 Sains Perakaunan

by on July 26, 2013
Happy ramadhan guys. Takpe untuk pengetahuan korang, my contest telah dibatalkan kerana tiada penyertaan. tak mengapa. Happy Ramadhan Guy...